Masal nodigt bekeerlingen uit de omgeving uit

Op 6 mei 2019 begint de ramadan weer. Een heilige maand waarin wij als gelovige vasten en uitkijken naar het vasten verbreken. Veelal doen wij dit met onze vrienden en families. Maar wat nou als je -onlangs- bent bekeerd en de mensen in je naaste omgeving niet?

Alleen vasten is niet leuk en daarom organiseert Stichting Bekeerlingen een Nationale Bekeerlingen Iftar. In elk van de 12 provincies is er een restaurant/instelling waar een iftar wordt gehouden de gelegenheid om als bekeerling op zondag 12 mei gratis te komen eten. Wij van Masal doen dit voor de provincie Brabant.

Wij hebben niet graag dat een bekeerling alleen thuis moet gaan zitten om het vasten te verbreken en nodigen jou als bekeerling dan ook graag uit om zondag 12 mei bij ons het vasten te komen verbreken.

Wat moet je hiervoor doen? Stuur vóór 10 mei een mail naar partijen@masalrestaurant.nl met jouw aanmelding. Let op; het gaat op basis van beschikbaarheid!

Ben jij een bekeerling, of ken jij een bekeerling die alleen zijn vasten moet verbreken? Meld jezelf aan via bovenstaand adres en kom eten in ons sprookjesachtig restaurant in het hart van Tilburg.

Ben je benieuwd wat het iftar menu inhoudt? Neem hier een kijkje.