013 203 53 99 info@masalrestaurant.nl

organiseer een feest bij restaurant masal

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor een groot evenement? Dan is Restaurant Masal de juiste keuze! Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor groepen vanaf 25 personen, of het nu gaat om een bruiloft, babyshower, (kinder)verjaardagen, bedrijfsfeest, een jubileum of een ander bijzonder evenement.

Onze culinaire experts hebben een uitgebreid menu samengesteld dat geschikt is voor grote groepen en dat aangepast kan worden aan uw specifieke wensen. Van voorgerechten tot desserts, wij bieden een breed scala aan heerlijke smaken en ingrediënten die uw gasten zullen verrassen en verwennen.

Naast ons menu bieden wij ook een gezellige en sfeervolle omgeving die geschikt is voor grote groepen. Of u nu kiest voor een informele setting met een buffet of voor een meer formele ambiance, wij hebben de juiste oplossing voor uw evenement.

Om uw evenement zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u vriendelijk om uw reservering voor groepen vanaf 25 personen minimaal twee weken van tevoren bij ons te plaatsen via ons online formulier. Zo kunnen wij ons optimaal voorbereiden en zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Wij beloven u een onvergetelijke ervaring bij Restaurant Masal, waar u en uw gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en een fantastische service. Neem contact met ons op via het reserveringsformulier op onze website en laat ons uw evenement tot een succes maken!

Maak uw volgende evenement onvergetelijk bij Restaurant Masal! Vul het onderstaande formulier in, minimaal twee weken voor uw feest, en wij nemen contact met u op.

Dit formulier is alleen voor feesten en partijen.

Wilt u gewoon een tafel reserveren, klik dan hier.

  openingstijden

  Maandag – vrijdag

  11:00 – 22:00

  zaterdag & zondag

  10:00 – 22:00

  contact

  Telefoon

  013 203 53 99

  Mail

  info@masalrestaurant.nl

  Adres

  Talent Square 333
  5038 LX Tilburg

  Parkeren

  U kunt niet voor de deur parkeren, met uitzondering met een mindervalide parkeerkaart.

  Graag verwijzen wij u naar parkeergarage Knegtel (Gasthuisring 60) of de parkeerplaats van Albert Heijn XL (Jan Heijnstraat 10).